Rate this item
(0 votes)

VALENTINE’S DAY IDEAS FOR HER | GIFT | +60176809440

VALENTINE’S DAY IDEAS FOR HER, Hari kekasih bakal menjelang tiba. Sudahkah “love birds” ada perancangan kejutan untuk tersayang? Kami di Gaura akan membantu anda menyelesaikan kejutan valentines day ideas for her anda.VALENTINE’S DAY IDEAS FOR HER | GIFT | +60176809440

TIPS VALENTINE DAYS UNTUK TERSAYANG

Jadinya, hari ini..kak pija nak bagi tips untuk korang yang berpasangan. Sama ada lelaki atau perempuan.

Tips – Tips nya seperti :-

1)Rancang makan malam yang romantic dirumah bagi suami isteri. Hias rumah anda dengan lilin,bunga,belon ,makan malam dan jangan lupa muzik yang memberi ketenangan jiwa dikala anda sedang berjiwang. Manalah tahu ada yg ajak menari kan?

Bagi pasangan kekasih anda boleh tempah makan malam yang romantic.

Tak tahu dimana nak tempah? Kami di Gaura.my ada event space yang kami buat khas untuk 5 pasangan makan malam bersama. Pakej akan kami lampirkan diakhir penulisan ini.

 

2) Surprisekan mereka di tempat kerja dengan hadiah seperti coklat,bunga,belon.. Dan selitkan note “jumpa malam nanti” @  “sudi tengok movie dengan saya malam ni” . Di gaura juga, kami ada menyediakan bunga untuk valentine day 2019, termasuk dalam valentine day idea for her. Atau idea for him.

 

Kami selitkan beberapa pakej bunga,coklat,teddy bear,balloon diakhir penulisan ini.

 

3) Buat perkara yang anda dan pasangan suka contohnya, boleh plan a short trip, breakfast in bed gitchewww.. tak ke romntik gigit jari sambil kaki gedik2..hahahahha

 

 

4) Ni orang dulu-dulu suka. Tulis surat cinta yang jiwang ataupun syair cinta untuk yang tersayang. Ni pon boleh selit dalam bunga yang anda hadiahkan nanti.. Kemon setahun 3 kali bagi bunga xkan kering poket anda bila bahagiakan yang tersayang. “bahagia itu priceless”

 

5) Quality times. Masa bersama yang anda perlu ada.. Time ni la nak bercakap face to face,heart to heart,ear to ear..

 

Habis sudah 5 tips yang kami di gaura. My berikan. Anda dah pon ada valentines best idea for her  and for him kan.. lets do this palls.. make your valentine’s day special for both of you.. Biar jadi memori indah sampai nak tido pon termimpi mimpi..

 

Jadi disini kami listkan pakej2 untuk valentine’s Day 2019 berserta price. Jangan lupa early bird price special tau.

PAKEJ VALENTINE’S DAY 2019

Bronze Package

RM70

3pc mini toblerone

3 stalk import roses

Yellow peacock

Cards

Wrapping

Ribbons

**free mini foil balloon

 

 

Silver Package

RM139

3pcs kitkat

2pcs Ferrero rocher

5 stalk import roses

Tea leaf

Yellow peacock

Cards

Wrapping

Ribbons

**free mini foil balloon

 

Gold Package

Rm159

5pcs Ferrero rocher

10 stalks import roses

Yellow peacock

Baby breath

Cards

Wrapping

Ribbons

Teddy bear

**free mini foil balloon

 

 

Package Romantic Dinner

Western  food package : RM250

Shell out package : RM350

Includes :-

  • 2person
  • Table setup
  • Heart balloon
  • Candle
  • Bouquet flower
  • Food & Bevarage

 

How to Book

Call / whatsapp : +60176809440

Walk in : Anggun Party & Florist Shop

No26, Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue

Wangsa Maju,53300 Kuala Lumpur

Read More
Rate this item
(1 vote)

SURPRISE MURAH DI KUALA LUMPUR

Kami menyediakan surprise murah di kuala lumpur. Bunga,belon, kotak besar,party hari jadi semuanya kami lakukan. Kami juga ada menyediakan perkhidmatan mendekorasi bilik untuk pasangan bulan madu/honeymoon atau surprise anniversary mahupun ulangtahun hari lahir.

FLOWER BOUQUET/CONGRATULATION STAND/GRADUATION BOUQUET/BIRTHDAY PARTY/HELIUM BALLOON

surprise murah di kuala lumpur. telah lama bertapak di dalam bidang ini. Antara servis yang dijalankan adalah menghantar bunga kepada pelanggan, selain bunga  surprise murah di kuala lumpur.juga ada menyediakan chocolate bouquet,flower bouquet,congratulation stand,belon helium,belon berbentuk,graduation bouquet dan lain lain. surprise murah di kuala lumpur.juga diiktiraf oleh tv3,antara party planner yang terbaik di kuala lumpur,Selain dari itu kami juga pernah bekerjasama dengan pencarian hero remaja,gegar vaganza reunion dan majlis-majlis hari jadi artis di malaysia.

SURPRISE BOX LAIN DARI YANG LAIN/MURAH/BESAR

Antara barang barang yang popular di  surprise murah di kuala lumpur.Surprise Boxs : kotak putih yang besar bersaiz 50x50x60 cm. Di dalamnya akan dimasukkan belon helium,gula gula juga hadiah jika ada,confetti. Bila kotak dibuka akan mengeluarkan effect balloon terbang dr kotak. Elemen yang lain dari yang lain.

JAMBANGAN BUNGA

Flower bouquet / Jambangan bunga : Yang ni memang kalangan orang wanita punya favourite.Jambangan bunga ataupun flower bouquet nama popularnya,menganjak popularity bunga ros merah menjadikan bunga yg paling disukai wanita.Harga kami yg pastinya mampu milik. Itu sebabnya kami digelarkan surprise murah di kuala lumpur.Jambangan bunga yang cantik dan cara balutan era baru sangat mengujakan para pelanggan.

JAMBANGAN COKLAT/CHOCOLATE BOUQUET

Coklat / Chocolate bouquet : Chocolate bouquet ataupun jambangan coklat.Haaaaaaaa, ingat bunga je ade jambangan,coklat pon ade tau. Sesuai untuk kalangan GENTLEMAN, dan wanita yang tidak suakakan bunga ataupun alah dengan bunga. Di inspirasi oleh surprise murah di kuala lumpur. untuk sang jejakan dan sang bunga.

HELIUM BALLOON/BALLOON PELBAGAI CORAK

Belon Helium : Tidak lengkap kiranya majlis sambutan tanpa belon belon helium.Di surprise murah di kuala lumpur. kami ada pelbagai jenis balloon helium dan pelbagai corak balloon balloon.yang paling laku keras adalah balloon helium. Sesuai untuk semua majlis keraian.

VALENTINE/BIRTHDAY/ANNIVERSARY/EVENT PLANNER

Sempena hari memperingati kekasih,hari berkasih sayang anda boleh dapatkan pelbagai produk di tempat kami. Ada jambangan bunga,bunga segar,chocolate bouquet,ready untuk di grab. Tunjukkan kasih sayang anda terhadap yang tersayang. Bukan setakat hari kekasih sahaja, anda boleh mengingati yang tersayang dengan menghargai mereka dengan sejambak bunga, selain itu jika hari lahir/birthday tersayang sudah dekat apa lagi sakit kepala sudah sampai tak tahu nak beli hadiah apa.terus sje hubungi kami. Kami akan terus hantar kepada penerima. Pihak kami juga boleh juga menghias atau mendekorasi bilik honeymoon anda di sekitar hotel kuala lumpur. Pihak kami akan menghias bilik tersebut dengan belon,candle,petals untuk menaikkan suasana romantik. Jadikan hari istimewa anda hari yang bahagia anda dikelola oleh pihak kami

Read More
WhatsApp chat