Rate this item
(0 votes)

SURPRISE MURAH DI KUALA LUMPUR

Kami menyediakan surprise murah di kuala lumpur. Bunga,belon, kotak besar,party hari jadi semuanya kami lakukan. Kami juga ada menyediakan perkhidmatan mendekorasi bilik untuk pasangan bulan madu/honeymoon atau surprise anniversary mahupun ulangtahun hari lahir.

FLOWER BOUQUET/CONGRATULATION STAND/GRADUATION BOUQUET/BIRTHDAY PARTY/HELIUM BALLOON

surprise murah di kuala lumpur. telah lama bertapak di dalam bidang ini. Antara servis yang dijalankan adalah menghantar bunga kepada pelanggan, selain bunga  surprise murah di kuala lumpur.juga ada menyediakan chocolate bouquet,flower bouquet,congratulation stand,belon helium,belon berbentuk,graduation bouquet dan lain lain. surprise murah di kuala lumpur.juga diiktiraf oleh tv3,antara party planner yang terbaik di kuala lumpur,Selain dari itu kami juga pernah bekerjasama dengan pencarian hero remaja,gegar vaganza reunion dan majlis-majlis hari jadi artis di malaysia.

SURPRISE BOX LAIN DARI YANG LAIN/MURAH/BESAR

Antara barang barang yang popular di  surprise murah di kuala lumpur.Surprise Boxs : kotak putih yang besar bersaiz 50x50x60 cm. Di dalamnya akan dimasukkan belon helium,gula gula juga hadiah jika ada,confetti. Bila kotak dibuka akan mengeluarkan effect balloon terbang dr kotak. Elemen yang lain dari yang lain.

JAMBANGAN BUNGA

Flower bouquet / Jambangan bunga : Yang ni memang kalangan orang wanita punya favourite.Jambangan bunga ataupun flower bouquet nama popularnya,menganjak popularity bunga ros merah menjadikan bunga yg paling disukai wanita.Harga kami yg pastinya mampu milik. Itu sebabnya kami digelarkan surprise murah di kuala lumpur.Jambangan bunga yang cantik dan cara balutan era baru sangat mengujakan para pelanggan.

JAMBANGAN COKLAT/CHOCOLATE BOUQUET

Coklat / Chocolate bouquet : Chocolate bouquet ataupun jambangan coklat.Haaaaaaaa, ingat bunga je ade jambangan,coklat pon ade tau. Sesuai untuk kalangan GENTLEMAN, dan wanita yang tidak suakakan bunga ataupun alah dengan bunga. Di inspirasi oleh surprise murah di kuala lumpur. untuk sang jejakan dan sang bunga.

HELIUM BALLOON/BALLOON PELBAGAI CORAK

Belon Helium : Tidak lengkap kiranya majlis sambutan tanpa belon belon helium.Di surprise murah di kuala lumpur. kami ada pelbagai jenis balloon helium dan pelbagai corak balloon balloon.yang paling laku keras adalah balloon helium. Sesuai untuk semua majlis keraian.

VALENTINE/BIRTHDAY/ANNIVERSARY/EVENT PLANNER

Sempena hari memperingati kekasih,hari berkasih sayang anda boleh dapatkan pelbagai produk di tempat kami. Ada jambangan bunga,bunga segar,chocolate bouquet,ready untuk di grab. Tunjukkan kasih sayang anda terhadap yang tersayang. Bukan setakat hari kekasih sahaja, anda boleh mengingati yang tersayang dengan menghargai mereka dengan sejambak bunga, selain itu jika hari lahir/birthday tersayang sudah dekat apa lagi sakit kepala sudah sampai tak tahu nak beli hadiah apa.terus sje hubungi kami. Kami akan terus hantar kepada penerima. Pihak kami juga boleh juga menghias atau mendekorasi bilik honeymoon anda di sekitar hotel kuala lumpur. Pihak kami akan menghias bilik tersebut dengan belon,candle,petals untuk menaikkan suasana romantik. Jadikan hari istimewa anda hari yang bahagia anda dikelola oleh pihak kami

Read More